Arbodienst Breda

Arbodienst Breda

Arbodienst Breda, onafhankelijk adviesbureau

Blink Advies is als Arbodienst een onafhankelijk adviesbureau voor arbodienstverlening in het midden- en kleinbedrijf en is gevestigd in Breda. Met duidelijke adviezen en een gezonde kijk op de zaak zorgen wij voor een optimale afstemming tussen uw bedrijf en de mensen die voor u werken. U kunt Blink Advies inzetten voor inventarisatie, voorbereiding, begeleiding, uitvoering en evaluatie van uw arbozaken. Wij kunnen een arbozorgsysteem voor u opzetten en u ondersteunen bij het verzuim- en re-integratiemanagement van uw bedrijf. Denk echter ook aan preventie, coaching, bedrijfshulpverlening, bedrijfsveiligheid, gezondheidsmanagement, periodiek arbeidsgezondheidskundig onderzoek en preventief medisch onderzoek. Een Arbodienst in Breda met een volledig dienstenpakket.

Wilt u alleen advies inwinnen? Of wilt u alle arbozorgen uit handen geven? Hoe uitgebreid u onze diensten in wilt zetten, is helemaal aan u. Blink Advies levert als Arbodienst in Breda maatwerk van hoge kwaliteit.
Op deze website vindt u informatie over onze diensten. Heeft u vragen of wilt u eens persoonlijk kennismaken? Neem contact met ons op!

Arbodienst Breda, Blink Advies

Blink Advies is onafhankelijk en behartigt alleen de belangen van uw bedrijf en uw medewerkers. Wij zijn gespecialiseerd in het MKB en weten als geen ander wat er bij kleine en middelgrote bedrijven met personeel speelt.
Wij vinden het belangrijk dat wij iedereen op de werkvloer kennen én dat iedereen op de werkvloer ons kent. Daarom hebben wij gespecialiseerde medewerkers die veel waarde hechten aan persoonlijk contact. Zij komen regelmatig bij uw bedrijf op bezoek, zodat ze meteen in actie kunnen komen als dat nodig is. Een heldere communicatie met u en uw werknemers staat daarbij voorop.

Arbodienst Breda met landelijke dekking

Blink Advies werkt als Arbodienst landelijk, maar is gevestigd in Breda. Dat kunnen we doen dankzij een solide netwerk van betrouwbare deskundigen die in het hele land gevestigd zijn.
Wilt u meer weten? Vraag het ons gerust! 

Wij hebben als Arbodienst vele klanten buiten de regio Breda. Ook ondersteunen wij diverse bedrijven die vanuit meerdere locaties door het hele land heen vertegenwoordigd zijn en hun producten en diensten van daaruit vertegenwoordigen.

De omstandigheden waarin medewerkers in een bedrijf werken, zijn gebonden aan een groot aantal voorwaarden, die in de Arbowet zijn vastgelegd. Deze wetgeving wordt voortdurend gewijzigd en aangepast aan nieuwe normen en eisen. Als werkgever moet u steeds op de hoogte zijn van die veranderingen en uw arbobeleid daarop aanpassen. Een arbozorgsysteem laat u op gestructureerde wijze de risico’s voor de gezondheid, de veiligheid en het welzijn van uw medewerkers beheersen. Het zorgt ervoor dat u altijd aan de laatste eisen en regels kunt voldoen.

Zo’n arbozorgsysteem kost tijd en energie. Bent u liever bezig met de kerntaken van uw bedrijf? Blink Advies neemt als Arbodienst het arbomanagement graag van u over.

Wij bieden als Arbodienst in Breda een op maat gesneden en compleet arbozorgsysteem, waarin de veiligheid, welzijn en gezondheid van uw medewerkers zijn verwerkt. Dit Arboplan is volledig afgestemd op uw bedrijf en omvat:
• een totaalprogramma, waardoor u zich als ondernemer of bestuurder volledig kunt richten op uw kernactiviteiten;
• de zekerheid dat u voldoet aan alle wettelijke voorschriften, inclusief de nieuwe Europese richtlijnen;
• een uniek concept dat reeds bij meer dan honderd aangesloten bedrijven leidde tot een daling in verzuim!

Bent u benieuwd welke voordelen het Arboplan van Blink Advies uw bedrijf biedt? Neem contact met ons als Arbodienst op voor meer informatie! Wij werken landelijk en zijn gevestigd in Breda.